GARMIN Venu™ granite blue

23.980 ден

GPS smartwatch со прекрасен amoled екран дизајниран за активен животен стил

SKU: 010-02173-04
Category: ,

Опис

GPS smartwatch со прекрасен amoled екран дизајниран за активен животен стил