Продажни салони

Работно време:Понеделник - Петок: 8:00 – 20:00чCабота: 9:00 – 15:00ч

Ул. Бојмија бр 1/2 лок 4, Скопје

e-mail: antarias1@antarias.com.mk

Бул Партизански Одреди 23 лок 6, Скопје

e-mail: antarias3@antarias.com.mk

улица: 1 бр: 23, Петровец, Скопје

e-mail: antarias23@antarias.com.mk

Ул. Ванчо Прќе бб, Штип

e-mail: antarias4@antarias.com.mk

Ул. Добривое Радосавлевиќ 6, Битола

e-mail: antarias7@antarias.com.mk

Ул. Ленинова бр 49/7 ТЦ Глобал – Приземје, Струмица

e-mail: antarias8@antarias.com.mk

Ул. 22ри Октомври 35, Радовиш

e-mail: antarias12@antarias.com.mk

Ул. Гоце Делчев 1/Б1-5, Куманово

e-mail: antarias13@antarias.com.mk

Ул. Битолска 16, Демир Хисар

e-mail: antarias14@antarias.com.mk

Ул. 9 16, Илинден Скопје

e-mail: antarias15@antarias.com.mk

Ул. Пекарев 1 плоштад 2, Неготино

e-mail: antarias16@antarias.com.mk

Бул Гоце Делчев 56, Гостивар

e-mail: antarias19@antarias.com.mk

Ул. 29 Ноември 9А, Кочани

e-mail: antarias20@antarias.com.mk

Ул. Орце Николов бб, Делчево

e-mail: antarias21@antarias.com.mk

Дилерски салони

ТЦ Мимоза, Дебар

e-mail: tele-vip@hotmail.com

ул. Илинденска 19, Прилеп

e-mail: bestelektronics@antarias.com.mk

Ул. Маршал Тито 48, Виница

e-mail: gl@antarias.com.mk

Ул. Маршал Тито 5, Македонски Брод

e-mail: antarias18@antarias.com.mk

Ул. Ленинова бб, Свети Николе

e-mail: mobifix@antarias.com.mk

Start Typing
Поставки за приватност

Кога ја посетувате нашата веб -страница, може да складира информации преку вашиот прелистувач од одредени услуги, обично во форма на колачиња. Овде можете да ги промените вашите параметри за приватност. Вреди да се напомене дека блокирањето на некои видови колачиња може да влијае на вашето искуство на нашата веб -страница и услугите што можеме да ги понудиме.

Нашата веб страница користи колачиња, главно од услуги од трета страна. Со кликање на копчето "Во ред", се согласувате да зачуваме колачиња за да го подобриме Вашето корисничко искуство преку анализа на употребата на веб-страната, подобрување на навигацијата и прикажување на релевантна содржина.