Почетна

Најдобрите производи задома и за во канцеларија.

Телефони

Полначи
Футроли
Заштитно стакло

Компјутери

Преносни компјутери
Десктоп компјутери
Компјутерска опрема

Галантерија

Адаптери
Држачи
Слушалки

За нас

Антариас како докажана компанија со долгогодишно искуство нуди широко портфолио на производи и услуги за сите резиденцијални и бизнис корисници.

Брза испорака

Сигурно плаќање

Купувајте онлајн преку нашата е – продавница.

Аплицирај за работа

Кликнете на линкот поделе за да аплицирате за работа.

Онлајн поддршка