Телефон: +389.2.240.1777

Продуктна и продажна аргументација
Промоција 2021

Постпејд, Припејд и Конвергентна Понуда

Квалитативни аргументи Постпејд Мобилна Телефонија

1. Најголемиот Оператор во Македонија

 

 • Најголем број на Мобилни Постпејд и Припејд корисници во Македонија. Потврдено од АЕК
 • Докажан квалитет на услуга и корисничко искуство.
2. Најбрзата Мобилна Мрежа

 

 • Мобилна мрежа со највисоки брзини низ целата територија на Македонија.
 • Потврдено од АЕК
3. Најголема вредност (Best Value for Money)

 

 • Услуги и сервиси во мобилната телефонија, по најниски цени кои нудат најголема вредност на пазарот: A1 Net Sef, Опција за Размена, А1 Roam Surf пакети, A1 Go Social, итн.

,,Подарок за нови искуства” подарок преку апликацијата Мојот А1

Изненадувањето важи за сите корисници физички и правни лица активни припејд или постпејд претплатници.
Продуктен бенефит:
За Мобилни постпејд и припејд корисници:
 • Бесплатен интернет – ноќна опција
 • Бесплатен Roam Surf 500МB
 • Бесплатни 15GB интернет
За Фиксни корисници зависно од технологијата:
 • Бесплатен Pink ТВ пакет
 • Бесплатен Pink Lite ТВ пакет
 • Бесплатен HBO ТВ пакет
 • Бесплатен HBO Lite ТВ пакет
 • Бесплатно зголемување на интернет брзина
 • Бесплатни 100 национални минути
 • Бесплатни 50 меѓународни минути
 • Бесплатни 50GB интернет
Постпејд тековно мобилно постпејд портфолио со вклучени промоции

Што е A1 Net Sef?

A1 Net Sef e Ваш личен сеф за интернет, каде што ќе Ви биде сочуван неискористениот месечен, национален интернет од Вашата тарифа и ќе можете да го користите кога и да Ви треба.

Зачуваниот интернет во А1 Net Sef, започнувате да го користите, од моментот кога ќе го потрошите интернетот, вклучен во претплатата.

Преку апликацијата Мојот А1, можете, постојано, да следите колку интернет имате потрошено од вклучениот интернет во Вашата тарифа и колку сте зачувале во Вашиот А1 Net Sef.

Опција за размена

Отсега зачуваниот интернет во А1 Net Sef, преку апликацијата Мојот А1 ќе може да го размените за интернет во роаминг или за разговори кон странство.

Размената на зачуваниот интернет во A1 Net Sef може да се реализира само преку апликацијата Мојот А1, која Ве молиме да ја ажурирате.

Опцијата за размена е достапна за следните тарифи: A1 Neo M+, A1 Neo L, A1 Neo XL и A1 Neon+. По извршена размена на интернет од A1 Net Sef за одредена услуга, на корисникот ќе му се прикаже новиот статус на зачуван интернет во А1 Net Sef. Пакетот ќе биде активен штом се прикаже во листата на активни сервиси во Мојот А1. По направената размена, корисникот продолжува да го зачувува неискористениот месечен интернет во A1 Net Sef.

Корисникот ќе може да направи повеќе размени во текот на еден месец, но ист пакет може да активира само еднаш во период од 30 дена. Сите пакети достапни за размена може да се комбинираат со останатите комерцијални пакети.

Тарифни модели достапни само со SIM картичка
А1 Neo S SIM449
А1 Neo M SIM649
А1 Neo M+ SIM799
А1 Neo L SIM999

Доколку немате потреба од телефон изберете тарифа само со SIM картичка. Во овој случај ќе склучите договор на неопределено време, а и месечната претплата ќе Ви биде пониска.

Актуелната промоција со зголемен интернет сообраќај важи и за соодветните тарифни модели само со SIM-картичка.

Квалитативни аргументи А1 Combo

1. Понуда единствена на пазарот
 • A1 Combo нуди единствена флексибилност на интернет, телевизија и мобилни услуги со можност за креирање на програмската шема.
3. Најголема вредност (Best Value for Money)
 • Услуги и сервиси во A1 Combo телефонија, по најниски цени и висок квалитет
 • Најквалитетна слика на пазарот
 • Супер брз интернет

Промоции во фиксен сегмент

 1. Измена во износ на A1 Combo кредит

Сите нови активации и обнови на тарифни модели A1 Net M, A1 Net M + TV S/M/L ќе добијат -200 МКД Combo кредит, наместо досегашните -100МКД.

 1. Дополнителен ваучер ,,100МКД кредит’’

Дополнителниот ваучер ,,100МКД кредит’’ може да се додели на корисници кои ќе направат нова активација и обнова на договор во конвергентен пакет на тарифни модели A1 Net M, A1 Net M + TV S/M/L.

3. Нови износи на субвенција за конвергентни корисници.

А1 ComboНамалена конвергентна субвенција
А1 Net S0
А1 Net M3000
А1 Net L4000
А1 Net S + TV S0
А1 Net S + TV M0
А1 Net S + TV L0
А1 Net M + TV S3000
А1 Net M + TV M3000
А1 Net M + TV L3000
А1 Net L + TV S4000
А1 Net L + TV M4000
А1 Net L + TV L4000

Најдобрата припејд понуда
на најбрзата мобилна мрежа

 

Сè што ти треба за супер забава се многу гигабајти и желба за нови и возбудливи доживувања! Aктивирај го месечниот интернет пакет и добиј 10GB за опуштено сурфање цел месец, за само 299 ден.

Постојните А1 Припејд корисници месечниот пакет со 10GB интернет можат да го активираат преку апликацијата Мојот А1 или со испраќање SMS-порака на бројот 1410 со текст 10GB. Пакетот со 10GB интернет ќе биде достапен за користење откако корисникот ќе добие потврда преку SMS-порака.

Доколку сè уште не си А1 Припејд корисник, избери:

 • А1 Припејд SIM-картичка за 299 денари и добиј една SIM-картичка со вклучени 10GB интернет, или
 • А1 Duo за 399 денари и добиj две SIM-картички, секоја со вклучени 10GB интернет.

Вклучените 10GB интернет за новите SIM-картички можат да се користат во првите 2 недели од активирањето на SIM-картичките.

Како нов A1 Припејд корисник, дополнително добиваш и:

 • неограничени разговори во мрежата на А1 во првата недела од активацијата
 • 50 денари кредит што можеш да го користиш за што сакаш.

По истекот на промотивниот период, наведените пакети автоматски ќе се обноват, и тоа месечниот пакет со 10GB интернет за 299 ден. и неделниот пакет со неограничени разговори во А1 за 79 ден.

Понудата е промотивна и важи ограничен временски период.

Дополнителни информации и помош
 • Цените се со вклучен ДДВ.
 • За повеќе информации контактирајте не на следниот :
 • маил: antarias@antarias.com.mk
 • телефонски број: 02/2401777 ; 02/2400983
 • продажни места
Start Typing
АНТАРИАС
Поставки за приватност

Кога ја посетувате нашата веб -страница, може да складира информации преку вашиот прелистувач од одредени услуги, обично во форма на колачиња. Овде можете да ги промените вашите параметри за приватност. Вреди да се напомене дека блокирањето на некои видови колачиња може да влијае на вашето искуство на нашата веб -страница и услугите што можеме да ги понудиме.

Google Analytics
Нашата веб страница користи колачиња, главно од услуги од трета страна. Со кликање на копчето "Во ред", се согласувате да зачуваме колачиња за да го подобриме Вашето корисничко искуство преку анализа на употребата на веб-страната, подобрување на навигацијата и прикажување на релевантна содржина.
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.