Телефон: +389.2.240.1777

За повеќе информации контактирајте не на следните  телефонски броеви
078 300 780 – Снеже Маневска
075 230 294 – Бона Рахман

Контактирајте не за да креираме специјална понуда за вас.

A1 Business промотивна понуда

Зголемени GB на мобилните тарифни модели

0 месечна претплата за фиксните услуги во првите 6 месеци во A1 Combo Business

Зголемени GB на мобилните тарифни модели

A1 Business Mobile

Најдобра понуда на пазарот со атрактивни дата волумени и зголемен буџет

Тарифен моделМоментален (регуларен) износ на субвенција (МКД со ДДВ)Нов (промотивен) износ на субвенција (МКД со ДДВ)
A1 Business S30004500
A1 Business М60008500
A1 Business L1200014000
A1 Business XL2500025000
A1 Business XXL3500035000

Останати активни промоции за Бизнис корисници на Мобилна постпејд телефонија:

 

  • МНП промоции:
    • 1.500 МКД дополнителна субвенција. Промоцијата е валидна за тарифниот модел A1 Business S.
    • 3.000 МКД дополнителна субвенција. Промоцијата е валидна за тарифните модели A1 Business М и L.
    • 4.000 МКД дополнителна субвенција. Промоцијата е валидна за тарифниот модел A1 Business XL.
    • 5.000 МКД дополнителна субвенција. Промоцијата е валидна за тарифниот модел A1 Business XXL.

A1 Combo Business

  • Субвенциите за фиксни услуги се:

A1 Combo

Subsidy

A1 Net Business S

0

A1 Net Business M

4000

A1 Net Business L

6000

A1 Net Business XL

6000

A1 Net Business S + TV S

0

A1 Net Business S + TV M

0

A1 Net Business S + TV L

0

A1 Net Business M + TV S

4000

A1 Net Business M + TV M

4000

A1 Net Business M + TV L

4000

A1 Net Business L + TV S

6000

A1 Net Business L + TV M

6000

A1 Net Business L + TV L

6000

A1 Net Business XL + TV S

6000

A1 Net Business XL + TV M

6000

A1 Net Business XL + TV L

6000

Start Typing
АНТАРИАС
Поставки за приватност

Кога ја посетувате нашата веб -страница, може да складира информации преку вашиот прелистувач од одредени услуги, обично во форма на колачиња. Овде можете да ги промените вашите параметри за приватност. Вреди да се напомене дека блокирањето на некои видови колачиња може да влијае на вашето искуство на нашата веб -страница и услугите што можеме да ги понудиме.

Google Analytics
Нашата веб страница користи колачиња, главно од услуги од трета страна. Со кликање на копчето "Во ред", се согласувате да зачуваме колачиња за да го подобриме Вашето корисничко искуство преку анализа на употребата на веб-страната, подобрување на навигацијата и прикажување на релевантна содржина.
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.