ПРЕМИУМ GPS smart спортски часовник, за трчање, triathlon, со multisport функции, вграден HR сензор за следење на пулс директно од рака и напредни функција за креирање тренинг, мерење повеќе параметри при вашиот тренинг, smart нотификации