Ја пратите секоја милја од патот во Full HD! 120-степен широкоаголен објектив прави слики течно и полни со детали, практичниот 1.5 “LCD екран обезбедува постојан преглед на снимениот пат, како и пристап на различни поставувања. Camroad 2.3 е исто така опремен со 12 IR LED диоди кои обезбеди одличен квалитет на снимање, дури и во текот на ноќта или при лоши временски услови.