Проектор MULTIPIC 3.1

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

9,999.00ден

Përshkrim

Видео

Спецификации:

Native resolution: 800*480, supported 720P/ 1080P

Brightness: 2000 lumens

Contrast ratio: 1000:1

Image rotation: 360°

Lens: manual focus

Aspect ratio: 16:9, 4:3

Lamp type: LED 100W, 50 000 life hours

Zoom: remote, electric Image size: 50-140’’

Keystone correction: Manual 15°

Noise intensity: < 25 dB

Voltage: 110 – 240 V / 50 – 60 Hz

Ports: HDMI1/ HDMI2/ USB1/ USB2/ AV/ VGA/ YPbPr/ ATV

Operating temperature range: 0° – 50° C

Dimensions: 33*25.7*10.5 cm

Weight: 3 kg

Color: Gray

Product box accessories: a remote control/ a power cable / an AV chinch cable / a VGA cable