Mirësevini në Antarias

Për Antarias

Antarias është një kompani e themeluar në vitin 1997 nga themeluesi dhe pronari z –nja Gabriela Kulebanova, e cila me vite të tëra  është e  sukseshme dhe vazhdone me punën e sajë panderprerë në fushën e telekomunikacionit. 

Që nga fillimi ofron shërbime në fushën e telefonisë, pajisje të ndryshme ,cellularë ,  tabletë , aparate dhe pajisje te ndrushme si dhe njekohësishte ofron shërbime per mirembajtejen e tyre .

 Antarias është  një  kompani  me përvoje shumëvjecare  me oferta të shumta dhe një portofolio  të gjerë të produkteve dhe shërbimeve për të gjithë konsumatorët personave  fizikë dhe peronave juridikë.

 Me imazhin e saj pozitiv dhe rritjen e vazhdueshme Antarias prej  2007  bëhet  partnere  e A1 Maqedonia  e cila është  antare e A1 Telecom Austria Group dhe njekohesishte dhe  pavarësisht shitjeve ofron të gjitha shërbimet e operator-it në nivelin më të lartë cilesore.

 Antarias me veprimtarinë e saj të gjerë të tregut në fushën e telekomunikacionit arrin suksese dhe  bëhet nje ndër  bashkëpunetorët e  suksesshëm si dhe një ndër kompanjet në  treg  e autorizuar për markat e njohura evropiane në këtë fushë e me gjere.

Në teritorin e Republikës së  Maqedonisë Veriore jemi prezente me 15 dyqane tona dhe disa të kompanive partnere të  cilat  për shumë vite bashkëpunojme  me sukses me kompaninë tonë dhe veprojëne nën  marken e Antarias-it.

 Lista e  references  tonë dëshmon për numrin e madh të kontribuesve sic janë :

 Telekomi I Maqedonise AD., Neptun Maqedonia Doo, Simpo, TopTrejd, Drisla, Kaza  Italia Novartis Pharma Shërbime, Greemak Group, Uniqa Sigurim, Higjiena Komunale .

Të  udhehequr nga    qëllimi , shfryezuesve  tu   ofrojme  njekohesishtë produkte në  nivel te lartë si dhe  shërbime për të vazhduar dhe  kontribuar  ,zgjeruar bashkëpunimin me klientët tanë dhe për të ruajtur besimin e tyre të deritanishëm  dhe besnikërinë ndaj neshe .

Na vizitoni dhe vertetohuni se pse moto-ja jone ështe ‘’ ’I PARI NDËR TË PARËT’’