Овој магнетен држач за вентилација е еден од најстабилните и најсигурните на пазарот.

Идеален за пристап до вашиот паметен телефон со едноставен потег, овој врвен држач за вентилација ги редефинира стандардите на магнетниот држач:

– Ултра голема магнетна површина (до 2 пати поголема од обичните магнетни држачи

– Вклучувајќи 6 магнети за оптимална поддршка (без влијание на батеријата или приемот на телефонот

– Премиум завршница со ефект на јаглеродни влакна