Навигација Nuvi 1300

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

8,800.00ден

Categories: ,

Description

PHYSICAL DIMENSIONS 4.8″W x 2.9″H x .6″D (12.1 x 7.6 x 1.5 cm)

DISPLAY SIZE 3.81″W x 2.25″H (9.7 x 5.7 cm); 4.3″ diag (10.9 cm)

DISPLAY RESOLUTION 480 x 272 pixels

DISPLAY TYPE WQVGA color TFT with white backlight WEIGHT 5.7 ounces (161.6 g)

BATTERY rechargeable lithium-ion

BATTERY LIFE up to 4 hours Maps & Memory

PRELOADED STREET MAPS Yes (Regional) Additional

ADDITIONAL This USB mass storage device is compatible with Windows® XP or newer and Mac® OS X 10.4 or later.