Добредојдовте во Антариас

За Антариас

Антариас е фирма основана во 1997 година од основачот и сопственик м-р Габриела Кулебанова ,која успешно постои и работи во областа на телекомуникациите.

Уште од самите почетоци обезбедува услуги од областа  на мобилната телефонија,мобилни апарати,таблети,дополнителна опрема и аксесоари и друга трговија.

Антариас како докажана компанија со долгогодишно искуство нуди широко портфолио на производи и услуги за сите резиденцијални и бизнис корисници.

Со својот позитивен имиџ и континуиран раст и развој Антариас од 2007 година станува партнер на А1 Македонија и покрај продажбата ги обезбедува сите услуги на операторот на највисоко ниво.

Антариас со своето долгогодишно функционирање на пазарот во полето на телекомуникациите и услугите станува успешен  соработник и овластен дилер за реномирани европски брендови од оваа област.

На територијата на Република Северна Македонија ние сме присутни со 15 сопствени продажни салони и неколку салони на партнерски фирми кои успешно долги години соработуваат со нашата фирма и работат под брендот Антариас.

Нашата референтна листа сведочи за големиот број соработници:

Македонски Телеком АД, Нептун Македонија ДОО, Симпо, ТопТрејд , Дрисла,Каза Италија Новартис Фарма Сервисес,Греемак Гроуп,Уника Осигурување, Комунална Хигиена

Водени од целта ,на нашите корисници да им обезбедиме врвни производи и услуги,нашите намери и желби се да продолжиме да ја градиме и прошируваме соработката со нашите корисници  но и  да ја зачуваме нивната досегашна доверба и лојалност.

Посетете не и ке се уверите зошто нашето лого е "ПРВ МЕЃУ ПРВИТЕ "...