Maxcom MM134

A1 NEO S 99 ден.
A1 NEO M 99 ден.
A1 NEO L 99 ден.
A1 NEO XL 99 ден.
A1 SENIOR 379 ден.

Maxcom MM136

A1 NEO S 99 ден.
A1 NEO M 99 ден.
A1 NEO L 99 ден.
A1 NEO XL 99 ден.
A1 SENIOR 379 ден.

Maxcom MM320

A1 NEO S 690 ден.
A1 NEO M 99 ден.
A1 NEO L 99 ден.
A1 NEO XL 99 ден.
A1 SENIOR 1,199 ден.

Maxcom MM920

A1 NEO S 1,099 ден.
A1 NEO M 99 ден.
A1 NEO L 99 ден.
A1 NEO XL 99 ден.
A1 SENIOR 1,999 ден.

MyPhone 6310

A1 NEO S 99 ден.
A1 NEO M 99 ден.
A1 NEO L 99 ден.
A1 NEO XL 99 ден.
A1 SENIOR 599 ден.

VIVAX-FUN S1

A1 NEO S 2,299 ден.
A1 NEO M 99 ден.
A1 NEO L 99 ден.
A1 NEO XL 99 ден.
A1 SENIOR 2,599 ден.

VIVAX IMAGO LED TV-40

A1 NEO S 9,300 ден.
A1 NEO M 7,200 ден.
A1 NEO L 2,300 ден.
A1 NEO XL 0 ден.
A1 SENIOR 9,900 ден.

Тарифни Модели

Со А1 Net Sef неискористениот месечен интернет користи го кога сакаш

Изберете А1 Neo M тарифа, добијте промотивни 15GB интернет и А1 Net Sef, Ваш личен сеф за интернет каде што ќе Ви биде сочуван неискористениот месечен национален интернет од Вашата тарифа и ќе може да го користите кога и да Ви треба.

Со А1 Neo тарифите добивате:

По искористувањето на вклучениот интернет во тарифниот модел и А1 Net Sef, продолжувате да користите интернет, бесплатно, но со намалена брзина.

Доколку веќе сте корисник на Постпејд мобилна линија и во промотивниот период активирате дополнителна A1 Neo линија, ќе добиете и дополнителни 1.000 денари попуст за нов телефон. Дополнителниот попуст за нов телефон важи за физички лица, кои ќе склучат нов договор на 24 месеци, а чија постојна мобилна линија е со најмалку 3 месеци до истек на договорот.

Понудата важи ограничен временски период, со избор на A1 Neo тарифа со склучување нов или со обнова на договор на 24 месеци и активирана електронска сметка. Еднократниот надоместок, за активација на тарифен модел, изнесува 59 денари по линија. Неограничените минути и SMS-пораките, важат кон сите национални мрежи. Интервалот на тарифирање за разговори е 60 секунди, а за национален интернет е 1KB.

Што е A1 Net Sef?

A1 Net Sef e Ваш личен сеф за интернет, каде што ќе Ви биде сочуван неискористениот месечен, национален интернет од Вашата тарифа и ќе можете да го користите кога и да Ви треба.

Зачуваниот интернет во А1 Net Sef, започнувате да го користите, од моментот кога ќе го потрошите интернетот, вклучен во претплатата.

Преку апликацијата Мојот А1, можете, постојано, да следите колку интернет имате потрошено од вклучениот интернет во Вашата тарифа и колку сте зачувале во Вашиот А1 Net Sef.

Дополнителни информации и помош
  • Цените се со вклучен ДДВ.
  • 4G LTE брзината зависи од повеќе фактори, како поседување соодветна uSIM картичка, телефонскиот апарат, мрежниот сигнал и бројот на корисници што истовремено користат интернет од иста локација

Дополнителни информации и помош
  • Цените се со вклучен ДДВ.
  • 4G LTE брзината зависи од повеќе фактори, како поседување соодветна uSIM картичка, телефонскиот апарат, мрежниот сигнал и бројот на корисници што истовремено користат интернет од иста локација

Тарифниот модел A1 Senior е достаен за физички лица кои ќе потврдат дека се пензионери, со склучување нов или со обнова на договорот на 24 месеци.

Дополнителни информации и помош
  • Цените се со вклучен ДДВ.
  • 4G LTE брзината зависи од повеќе фактори, како поседување соодветна uSIM картичка, телефонскиот апарат, мрежниот сигнал и бројот на корисници што истовремено користат интернет од иста локација

Сте се замислиле ли, што сѐ можете да откриете со толку многу телевизиски канали и неограничен интернет? A1 Combo Ви овозможува одлично дигитално искуство, со стабилен квалитет, најдобри ТВ филмски канали, неограничен интернет.

Откријте нов свет со А1 Combo Lite!

Изберете A1 Combo Lite и добијте интернет, фиксна линија и дигитална телевизија, што можете да ја носите со себе, каде и да патувате во Македонија.

Сте се замислиле ли, што сѐ можете да откриете со толку многу телевизиски канали и неограничен интернет?

A1 Combo Lite Ви овозможува одлично дигитално искуство, со стабилен квалитет, најдобри ТВ филмски канали, неограничен интернет.

Може да одберете една од предложените комбинации, или да направите своја комбинација со тарифниот модел за мобилна линија, што веќе го имате. Со A1 Combo Lite Neo 4S, можете да искомбинирате до 2 мобилни линии, со A1 Combo Lite Neo 4M до 4 мобилни линии и со A1 Combo Lite Neo 4L до 6 мобилни линии.

Понудата е достапна за сите нови и постојни корисници, со склучување на нов или со обнова на договорот, на 24 месеци, на локации, каде што постои техничка можност за користење на услугата.

Тарифниот модел, A1 Combo Lite Neo L, e достапен преку технологијата на оптички кабел.

Сега секој може да има брз интернет и тоа каде било во Македонија!

Дополнителен ТВ-приклучок може да се активира за само 99 ден./месечно.

По надминување на вклучениот интернет, брзината се намалува на 2/1 Mbps.
Услугите интернет и фиксна телефонија преку A1 Combo Box може да се користат само на адресата пријавена од корисникот. Понудата важи со договор склучен на 24 месеци.
Тарифата A1 Neo S вклучува неограничени разговори кон сите национални мрежи и 1GB 4G интернет. Доколку имате различни потреби за мобилна комуникација, може да изберете A1 Neo тарифа што Вам најмногу Ви одговара. Со тарифниот модел A1 Combo Box 4 може да изберете до 2 мобилни линии со попуст на претплатата.
Ноќното сурфање му овозможува на корисникот да користи бесплатен неограничен интернет во периодот од полноќ до шест часот наутро (од 00:00 до 06:00 часот).