Камера за во кола 6.1

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

4,999.00ден

Description

Технички напреден систем на 6 стаклени леќи, CamRoad 6.1 евиденција најдобрите квалитетни филмови (Full HD 1920 * 1080p со 30 fps!). Исто така има многу широк агол на гледање (165 °).

Вградениот GPS точно ќе ја утврди својата позиција.

WDR (Широк динамичен опсег) систем ќе го направи да не пропушти ниту еден детал.

За CamRoad 6.1 не зборува само квалитетот на снимките, но исто така и модерната технологија. Камерата започнува со снимање веднаш по вклучувањето на палењето (автоматско стартување систем). Таа има систем за детекција на движење, исто така, во услови на недоволна осветленост. Има вграден GPS модул кој ви овозможува да се утврди точно позицијата на возилото на картата.